Reviews

Met een beetje weemoed..

We nemen afscheid van een heerlijk onderkomen en omgeving. Met een klein beetje weemoed. Op en top verzorgd, zeer welkom geheten en werkelijk alles is aanwezig. Prettig om door de tuin te dwalen en de zonnige plekjes op te zoeken. Mijn heerlijke plek binnen was op de bank met het uitzicht op de koeien in het veld. Prachtig!

Tineke & Pieter

Al dat speelgoed!

We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie mooie huis. Al meteen bij binnenkomst vond jesse de mand vol auto's, een motor en tractor en daar heeft hij de hele week heerlijk mee gespeeld. Al het eigen speelgoed kon ingepakt blijven;) We hebben genoten van de heerlijke omgeving, maar nog lang niet genoeg gewandeld en gezien. We komen zeker nog eens terug!

Peter, Nicole en Jesse

Een heerlijk huis!

Ons 5e weekje bij jullie zit er weer op! Het was ouderwets genieten van al het moois; huisje, tuin, omgeving en vooral de poel met dat zuivere water. Dank jullie wel voor het heerlijke verblijf. Tot de volgende keer!

Rob & Maureen

Gezellig bij de vuurkorf

Wauw, onze vakantie had niet beter kunnen beginnen. Wat een mooie plek, prachtig huis, zo compleet en een heerlijke tuin en vijver. Genoten van het ontbijten in de zon, van de vele uren op de trampo, de gezellige momenten bij de vuurkorf, zwemmen in de vijver, slakken zoeken;-) het borrelen op de veranda en natuurlijk de omgeving. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en het warme ontvangst. We hebben een fantastische week gehad! Dank!

Wouter, Bianca, Lara en Cas

De vogel en de eekhoorn

We hebben een heerlijke tijd hier gehad. Haardvuur aan, geknutseld in de schuur, tekeningen gemaakt en spelletjes gespeeld. We zagen dat de vogeltjes concurrentie hadden van een eekhoorn bij het verorberen van hun maal. Kortom; we hebben het zeer naar onze zin gehad. Dank, dank, we komen graag een keer terug!

Fam. van Tuinen

Héél bijzonder!

Wat een fantastische week hebben wij in 't Veldmaetje gehad!! We waren al verliefd op de foto's maar in werkelijkheid was het hier zo mogelijk nóg heerlijker! Wat een plek. De kindjes genoten van al het waanzinnige speelgoed (top! die autootjes!) de geweldige skelter en trampoline en natuurlijk de fijne schommel. We maakten vuurtjes binnen en buiten, aten naast de paardjes in het hoge gras, maakten mooie wandel- en fietstochten. Onze batterij is weer vol. Het was een groot genoegen hier te vertoeven en kennis te maken met een heel warme familie. Heel bijzonder.

Fam. Pans

In en om het huis genieten

Wat een geweldige plek is dit! Eerlijk is eerlijk, we hebben niks van de omgeving gezien. Onze kinderen vermaakten zich in en om het huis ontzettend, dus wij ook. Wij komen graag weer terug!

Suzanne, Bart, Sjoerd en Sandra

Relaxen en bijkomen

Wat hebben we het naar onze zin gehad de afgelopen dagen! Wat eebn rust en ruimte, dat is heerlijk relaxen en bijkomen. Ik schrijf dit stukje nu ook buiten op de veranda met een ondergaande zon, uitzicht op de pony's en het kwetteren van de vogels. De kinderen vinden het ook super! Werkelijk overal is aan gedacht. We hopen ook zeker nog een keer terug te komen!

Martin. Liesette, Daniël en Sarah

Wijntjes drinken

Ons jaarlijkse vriendinnenweekend hebben wij dit jaar in 't Veldmaetje doorgebracht. Van de omgeving hebben we weinig gezien. Gewoon kletsen, wijntjes drinken, GENIETEN!! Op zaterdagavond zijn we het nachtleven van Apeldoorn ingedoken en dit was ook fantastisch. Met een lichte kater zijn we onze spullen aan het inpakken;-)

Celine, Kristel, Renske en Marissa

Eekhoorntjes bij het ontbijt

Het was een prachtige week in jullie huisje, perfect binnen en heerlijk buiten. Prachtig de eekhoorntjes te zien bij het ontbijt! Dank voor de heerlijke jam bij aankomst (hij is al opgegaan) en de appels en peren uit de boom. Super! Onze zoon heeft zich geweldig vermaakt tijdens de zonnige week met vuurtje maken, zandscheppen en springen op de trampoline. Volop genoten en het huisje is een echte aanrader!

Wouter, Karin, Stijn en Lise